ISRAEL-TYÖ

SEURAKUNTAMME ISRAEL-NÄKY.

Seurakunnallamme on vahva Raamatullinen ymmärtämys Israelin ja juutalaisen kansan merkityksestä. Maailman historian suurin ihme on Israelin heimojen kuolleista herättäminen (Hes. 37) ja palautus omaan maahansa (mm. Hes. 36). Tuemme juutalaistyötä monin tavoin. Vielä tulee se päivä kun Sakarian kirjan 12:10 toteutuu. Vielä toteutuu myös Roomalaiskirjeen 11. luku viimeistä piirtoa myöten, tosin vaikeiden aikojen keskellä.

ISRAEL-KAHVITUS

Kokousten lopussa voit kahvitella Kyllikki Koskelan johtaman, Haifan pohjoispuolella sijaitsevan Debora-kodin tueksi. Debora-koti auttaa naisia mm. Tel Avivin kaduilta uuteen elämään.

Lisätietoja: www.siltaisraeliin.org

ISRAEL-SOLU

Seurakunnalla on Israel-rukoussolu, joka kokoontuu kerran kuussa perjantaisin. Lisätiedot: Erkki ja Tarja Salo. Salot toimivat Israel-työssä monialaisesti vapaa-ajallaan.

Messiaaninen mediatyö Israelissa -TV-sarja


Katso lyhyt sarjan mainosvideo: Youtube
Kahdeksanosainen sarja on ollut noin 1000 tunnin ponnistus ja lukuisten sarjan tuottajien, Toivon Portti seurakunnan jäsenien, Erkki ja Tarja Salon Israel-matkojen taustatyön aihe useamman vuoden aikana. Sarjassa tutustutaan Israelin Jeesukseen uskovien yhteisöön. Jeesus ja Vanhan Testamentin Messias-profetiat ovat tulossa tunnetummaksi Israelissa, lopun aikoja koskevien Raamatun profetioiden mukaisesti.

Sarjassa esitellään yhdeksän laaja-alaisesti ymmärrettynä mediatyötä tekevää ihmistä, joilla on kullakin oma näkökulmansa median evankelioivaan käyttöön. Heidän työtään taustoitetaan käytännön esimerkkien ja haastattelun kautta.
Mediatyöstä on tullut räjähdysmäisesti kasvanut tavoittavan työn keihäänkärki, tavoittaen jopa satoja tuhansia. Työn kautta Jeesus ja Raamatun profetiat ovat tulleet tutummiksi. Juutalaiset joutuvat miettimään: olemmeko sittenkin missanneet Messiaamme?

Sarja peilaa laajemminkin mitä Israelin uskovien yhteisössä tapahtuu. Kussakin jaksossa on lopuksi myös kaunis musiikkivideo eri puolilta Israelia. Tervetuloa seuraamaan Messiaaninen mediatyö Israelissa -sarjaa.
Sarjan esitysaika oli TV7-kanavalla 19.9. – 8.11.2018.

Sarjan voi katsoa myös TV7:n arkistosta.
Artikkelit, koskien sarjaa:
Sansan sivuilla.
Seurakuntalaisen sivut.