Tue

Toivon Portti-seurakunta on Uuden Toivon Seurakunnat (UTS) -nimisen kirkkokunnan paikallisseurakunta Tampereella. Toimimme täysin lahjoituksena saaduilla varoilla.

Lahjoituksellasi tuet työtämme. Saamistamme varoista lahjoitamme osan myös eteenpäin lähetyskohteisiimme Israeliin, Indonesiaan ja Intiaan.

Lämmin Kiitos tuestasi!

 

Lahjoitustili:

Uuden toivon seurakunnat
Nordea IBAN: FI43 1158 3000 2252 45
BIC: NDEAFIHH

Viitenumerolla ohjaat lahjoituksesi haluamaasi kohteeseen:

 

Toivon portti -seurakunnan (Tampere) TÄRKEIMMÄN TARPEEN viite 2008

Toivon portti -seurakunnan yksilöidyt viitenumerot:

Toivon portti -srk: Seurakuntien istutus, Indonesia 2011
Toivon portti -srk: Pastoripariskunnan työn tuki, Intia 2024
Toivon portti -srk: Naisten turvakoti Haifa, Israel 2037
Toivon portti -srk: Mediatyö 2626

Toivon portti -srk: Tavoittava työ, evankeliointi 2299

 

MOBILE PAY- LYHYTNUMERO: 39794

 
Uuden toivon seurakunnat ei kerää varoja suoraveloituksella.

 

Jos sinulla on lahjoittamiseen liittyvää kysyttävää, voit ottaa yhteyttä toimistoomme  tampere [at] uusitoivo.fi.

Klikkaa pankkiisi:

Nordea | OP | Säästöpankki | DANSKEBANK | S-Pankki | Aktia | Ålandbanken

 

Keräyslupa 23.3.2022 alkaen toistaiseksi

Keräyslupa nro RA/2022/324
Myöntäjä: Poliisihallitus 3.3.2022
Luvan saaja: Uuden toivon seurakunnat
Voimassaoloaika ja -alue: 23.3.2022 alkaen toistaiseksi.

Varojen käyttötarkoitus: Yhdyskunta ja siihen kuuluvat itsenäiset paikallisseurakunnat järjestävät Suomessa ja ulkomailla jumalanpalveluksia ja seurakunnallisia toimituksia sekä opetus-, julistus- ja koulutustoimintaa, sielunhoitotyötä, kahdenkeskistä ja vertaisryhmissä annettavaa keskusteluapua sekä harraste- ja kerhotoimintaa. Lisäksi yhdyskunnan toimintaan sisältyy lähetystyötä, sosiaalista ja humanitaarista avustustoimintaa sekä kehitysaputyötä.

Kerätyt varat käytetään yhteisön ja sen seurakuntien harjoittamaan julistus-, opetus-, kokous- ja koulutustoimintaan. Koulutustoiminta sisältää esimerkiksi vapaaehtoisille pienryhmänohjaajille ja rukouspalvelijoille suunnattua koulutusta mm. ihmissuhdetaidoissa, ryhmädynamiikassa, sielunhoidossa ja raamattutietoudessa. Varoilla katetaan edellä kuvatun toiminnan toimitilakuluja sekä jumalanpalvelusten, pienryhmä-, harraste- ja kerhotoiminnan toimitilakuluja. Lisäksi varoilla katetaan muun muassa toimintaan liittyviä palkka- ja palkkiokuluja, matka- ja majoituskuluja, vapaaehtoisten kouluttamisesta aiheutuvia kuluja, tapahtumien ilmoittelu- ja toteutuskuluja sekä toiminnassa tarvittavien välineiden ja materiaalien hankintakuluja.
Varoja käytetään myös lähetystyöhön sekä humanitaariseen avustustyöhön ja kehitysyhteistyöhön eri kohdemaissa. Varoja suunnataan työhön, jota Uuden toivon seurakunnat kirkkokuntana sekä sen seurakunnat itsenäisesti toteuttavat joko tehden itse lähetysmatkoja taikka toimittamalla materiaaliapua yhteistyöseurakuntien ja hengellisten järjestöjen jakeluorganisaatioiden kautta. Lisäksi varoilla tuetaan kristillisten yhteistyöjärjestöjen tekemää vastaavaa työtä eri kohdemaissa.

Luvan saajan yhteystiedot:
Uuden toivon seurakunnat -Kirkkokunnan toimisto
Missio Church Jyväskylän yhteydessä
Kannaksenkatu 2
40600 Jyväskylä
044 035 3588
toimisto.uts [at] uusitoivo.fi