MISTÄ TIEDÄT, ETTÄ JUMALA ON ISÄSI ?
Avoin, kuuden kerran Raamatturyhmä
Toivon Portti –seurakunnassa Tampereen Armonkalliolla
tiistaisin klo 18:30
10.9. – 15.10.2019

Tässä on kyse kuuden viikon maksuttomasta raamatturyhmästä, joka kokoontuu Armonkalliolla Toivon portti -seurakunnan kirkolla.
 
”Kun ihmiset miettivät matkansa päätä, monet toivovat löytävänsä sijan taivaasta, kun taas toiset olettavat, että heidän taivaspaikkansa on varma. – Tulevaisuutta koskevien arvailujen ja olettamuksien sijaan voit löytää 1. Johanneksen kirjeestä selvän vastauksen asemastasi Jumalan edessä. Opit, kuinka henkilön elämäntyyli heijastaa sitä, kenelle he kuuluvat – joko Jumalalle tai perkeleelle. Tulet tietämään tarkasti, mitä tarkoittaa vaeltaa valkeudessa pimeyden sijasta.”
 
Tämä valaiseva opetus johtaa sinut varmuuteen, rauhaan ja iloon, koska tiedät varmasti, että Jumala on Isäsi ja taivas kotisi.
 
Raamatturyhmään osallistuminen on ilmaista. Kurssikirjasta Kay Arthur, David & B.J. Lawson: ”Mistä tiedät, että Jumala on Isäsi” peritään paikan päältä ostettuna omakustannushinta 5 €. Ota lisäksi mukaasi muistiinpanovälineet ja muutama puuvärikynä 🙂
 
Jos tarkoituksesi on tulla paikan päälle ryhmämme kokoontumisiin, niin ILMOITTAUDU vastaamalla tähän tapahtumailmoitukseen tai lähettämällä Messenger-viesti minulle, jotta tiedän varata sinullekin kurssikirjasen!
 
Jos et pääse paikan päälle, voit osallistua raamatturyhmään fb-suvujemme livelähetyksen kautta. Kurssikirjan voit tilata itsellesi suoraan kotiin postitettuna netin kautta osoitteesta https://precept.fi/kauppa/mista-tiedat-etta-jumala-on-isasi/. Tällöin hinta on 10 euroa, sis. postituksen.