Katso lyhyt sarjan mainosvideo: Youtube

Kahdeksanosainen sarja on ollut noin 1000 tunnin ponnistus ja lukuisten sarjan tuottajien, Toivon Portti seurakunnan jäsenien, Erkki ja Tarja Salon Israel-matkojen taustatyön aihe useamman vuoden aikana. Sarjassa tutustutaan Israelin Jeesukseen uskovien yhteisöön. Jeesus ja Vanhan Testamentin Messias-profetiat ovat tulossa tunnetummaksi Israelissa, lopun aikoja koskevien Raamatun profetioiden mukaisesti.

Sarjassa esitellään yhdeksän laaja-alaisesti ymmärrettynä mediatyötä tekevää ihmistä, joilla on kullakin oma näkökulmansa median evankelioivaan käyttöön. Heidän työtään taustoitetaan käytännön esimerkkien ja haastattelun kautta.

Mediatyöstä on tullut räjähdysmäisesti kasvanut tavoittavan työn keihäänkärki, tavoittaen jopa satoja tuhansia. Työn kautta Jeesus ja Raamatun profetiat ovat tulleet tutummiksi. Juutalaiset joutuvat miettimään: olemmeko sittenkin missanneet Messiaamme?

Sarja peilaa laajemminkin mitä Israelin uskovien yhteisössä tapahtuu. Kussakin jaksossa on lopuksi myös kaunis musiikkivideo eri puolilta Israelia. Tervetuloa seuraamaan Messiaaninen mediatyö Israelissa -sarjaa.

Sarjan esitysaika TV7-kanavalla on 19.9. – 8.11.2018
Jaksot lähetetään:
Keskiviikkoisin klo 20:30-21:00
Torstaisin klo 12:30-13:00
Tiistaisin klo 8:30-9:00 ja 16:30-17:00

Sarjan voi myöhemmin katsoa myös TV7:n arkistosta tai TV7:n plus kanavalta.

Artikkelit, koskien sarjaa:
Sansan sivuilla.
Seurakuntalaisen sivut.