Hei!

Kristityt paastoavat ja rukoilevat jälleen kodin, uskon ja isänmaan puolesta.

Helmikuussa rukoilemme että,

  1. Päiväkodeissa ja kouluissa säilytetään kristillinen opetus sellaisena kuin se on ollut viime vuosikymmeninä.

Kouluilla ja päiväkodeilla on tärkeä rooli toivon ja näköalojen luomisessa lapsille ja nuorille. Kristillinen perintö ja arvot sekä niiden tuoma hyvinvointi ja järjestys ovat tuoneet toivoa suomalaisille läpi historian, perustuuhan esimerkiksi oikeusvaltiomme Jumalan kymmenelle käskylle. Että näin olisi jatkossakin, rukoilemme, että evankeliumin sanomaa opetetaan lapsille ja nuorille kuten ennenkin. Näin heilläkin on toivo ja tulevaisuus Raamatun Jumalassa ja Jeesuksen sovitustyössä.

  1. Seurakunnat palauttavat evankeliointityön tärkeäksi osaksi palvelutyötään.

Rukoilemme, että Jeesuksen lähetyskäsky ohjaa voimakkaasti seurakuntien toimintaa ja päätöksiä. Mitä on opetuslapseuttaminen ja miten mahdollisimman monista tulee Jeesuksen opetuslapsia? Miten seurakunta voi auttaa ihmisiä löytämään elävän suhteen Jumalaan? Näihin kysymyksiin pyydämme Herran johdatusta seurakunnille.

Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen (Matt. 28:19)

  1. Jumalan omaisuuskansa nöyrtyy, ymmärtää erikoisasemansa ja asettaa turvansa Herraan, Jeesukseen Kristukseen.

Rukoilemme, että Jumala avaa valitun kansansa silmät, ja että se saa ilmestyksen Jeesuksesta Kristuksesta pelastajanaan.

Paatumus, joka on kohdannut osaa Israelin kansasta, kestää siihen asti kun muista kansoista koottava määrä on tullut täyteen. Sen tapahduttua koko Israel on pelastuva, niin kuin on kirjoitettu: – Siionista on tuleva Pelastaja, hän poistaa jumalattomuuden Jaakobin jälkeläisistä. (Room. 11: 25 – 26)

Paastoaika 12.–13.2.

Toivon portti -seurakunnassa kokoonnumme aloittamaan paasto- ja rukousvuorokautta viikoittaisessa Rukouksen ja ylistyksen illassamme Tampereen Armonkalliolla (Siltakatu 4) keskiviikkona 12.2. klo 17.30. Paasto alkaa keskiviikkoiltana klo 18 ja päättyy torstaina 13.2. klo 18. Päivä huipentuu torstai-illan suoraan esirukousohjelmaan alkaen klo 18.30, johon voi lähettää kotiin, uskoon ja isänmaahan liittyviä rukousaiheita soittamalla p. 09 756 2520. Esirukoilijoita johtavat Martti ja Mirja Ojares.