TIEDÄTKÖ VARMASTI, ETTÄ JUMALA KUULEE RUKOUKSESI?

Mietitkö joskus, kuuleeko Jumala rukouksesi – tai jos kuulee, välittääkö Hän vastata? Kysytkö itseltäsi, mitä järkeä rukoilemisessa on? Kaipaatko kokea rukouksen voimaa jokapäiväisessä elämässäsi?

Löydät avaimet tehokkaaseen rukoukseen raamatturyhmässä, jossa käymme yhdessä läpi tätä mukaansatempaavaa kirjaa, jossa tutkitaan Jumalan odotuksia sinua kohtaan ja Raamatun rukousta koskevia lupauksia. Tarkastelemalla yksityiskohtaisesti Isä meidän -rukousta ja muita esimerkkejä Raamatun rukouksista löydät mallin keskusteluun Jumalan kanssa. Opimme myös rukouksen keskeiset periaatteet ja ymmärrämme syvemmin, miten rukous voi viedä itse kunkin meistä lähemmäksi Jumalan sydäntä.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa parittomien viikkojen perjantai-iltaisin klo 18 alkaen pe 16.9.2022. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. Opetusmateriaalina Kay Arthurin ja B.J. Lawsonin kirja Miten rukoilet tehokkaasti?
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 7 € (kurssikirjan hinta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (11 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.