ANTEEKSIANNON EHEYTTÄVÄ VOIMA

Epätäydellisinä ihmisinä toisten epätäydellisten ihmisten keskuudessa meillä on usein tarve saada ja antaa anteeksi. Haavojen ollessa syviä anteeksianto ei kuitenkaan ole aina helppoa.

Tämä opiskelumateriaali käsittelee vaikeita anteeksiantamiseen liittyviä kysymyksiä: Miten voin antaa anteeksi, kun minua on satutettu syvästi? Tarkoittaako anteeksianto menneen unohtamista? Entä jos en halua antaa anteeksi? Kun etsit vastauksia tähän tärkeään aiheeseen Raamatusta, löydät Jumalan laupeuden sinua kohtaan. Samalla huomaat, että anteeksianto vapauttaa sinut kivuliaasta menneisyydestä ja rohkaisee sinua olemaan kaikkea sitä, mitä Jumala haluaa.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa parittomien viikkojen perjantai-iltaisin klo 18 alkaen pe 3.2.2023. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. Opetusmateriaalina Kay Arthurin ja B.J. Lawsonin kirja ”Anna anteeksi – vapaudu menneestä”.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 7 € (kurssikirjan hinta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (11 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.