Teemme päivittäin lukemattomia valintoja. Osa näistä voi muuttaa elämämme kulkua ikuisesti. Tekemämme valinnat voivat aiheuttaa katumusta tai mittaamatonta iloa. On kuitenkin hyvä tietää: Mitä tahansa valintatilanteita tai kiusauksia kohtaatkin tänään, Jumala tarjoaa sinulle apua, jotta voit olla varma, etteivät tekemäsi päätökset aiheuta katumusta jälkeenpäin.

Tässä raamatturyhmässä tutkimme Raamatun ja Pyhän Hengen roolia päätöksentekoprosessissa. Jokainen innostava oppitunti valmistaa sinua tekemään sellaisia valintoja, jotka tuovat kunniaa Jumalalle ja rauhaa sydämeesi.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon Portti -seurakunnan kokoustilassa tiistai-iltaisin klo 18 alkaen ti 19.3.2024. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. Opetusmateriaalinamme on Kay Arthurin yhdessä David ja B.J. Lawsonin kanssa kirjoittama kirja ”Kuinka teen valintoja, joita ei tarvitse katua”.

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi tai tullessasi ensimmäiseen kokoontumiseen. Kirjan hinta 10 euroa maksetaan paikan päällä seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos et pysty tulemaan paikan päälle vaan haluat seurata opetusta ja keskustelua netin kautta, niin voit tilata kirjan kotiin postitettuna (13 €) sähköpostitse suoraan kustantajalta osoitteesta https://precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.