Tiedostat tai et, elämme keskellä hengellistä taistelua. Vihollisesi, Paholainen, on vaarallinen, tuhoisa, ja on päättänyt estää sinua palvelemasta tehokkaasti Jumalaa. Jotta voit puolustautua hyökkäyksiltä, pitää sinun tietää, miten vihollinen toimii.

Tämä kuuden viikon opiskelumateriaali antaa perusteellisen tiedon vihollisen taktiikasta ja juonista. Kun pääset selville Saatanasta – mukaan lukien hänen valtansa rajallisuuden – pystyt vastustamaan lujasti hänen hyökkäyksiään ja kehittämään strategian pysyäksesi päivittäin voitokkaana.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa tiistai-iltaisin klo 18 alkaen ti 5.9.2023. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. Opetusmateriaalinamme on Kay Arthurin yhdessä David ja B.J. Lawsonin kanssa kirjoittama kirja ”Hengellinen sodankäynti – voittoon vihollisesta”.

Voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi tai tullessasi ensimmäiseen kokoontumiseen. Kirjan hinta 8 euroa maksetaan paikan päällä seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat seurata opetusta ja keskustelua netin kautta, niin voit tilata kirjan kotiin postitettuna (11 €) sähköpostitse suoraan kustantajalta osoitteesta https://precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.