Hei!

Helmikuun Tampere Rukoilee -ilta on perjantaina 28.2.2020 klo18 Toivon Portti -seurakunnassa (Siltakatu 4).

 

”Sillä minä tunnen ajatukseni, jotka minulla on teitä kohtaan, sanoo Herra; rauhan eikä turmion ajatukset; minä annan teille tulevaisuuden ja toivon. Silloin te huudatte minua avuksenne, tulette ja rukoilette minua, ja minä kuulen teitä. Te etsitte minua ja löydätte minut, kun te etsitte minua kaikesta sydämestänne.” Jer.29:11-13

 

Eikö ole valtavan rohkaiseva kohta rukoukseen? Oli olosuhteemme mitkä tahansa niin Jumala antaa meille tulevaisuuden ja toivon. Hän on rukouksia kuuleva Jumala, joka kuullee ja näkee meidät mutta kutsuu meitä aktiivisesti sanansa kautta lähestymään häntä. Hän on rikas antaja joka haluaa siunata seurakuntaansa. Etsitään yhdessä Jumalaa ja hänen tahtoaan Tampereelle ja Pirkanmaalle. Tule mukaan ja tuo ystäväsikin!

Tampere Rukoilee tiimin puolesta Anne Lemmetty