Elämä on täynnä kaikenlaisia pelkoja jotka voivat vaikuttaa mieleesi, huolestuttaa sinua ja aiheuttaa alitajuista stressiä. Mutta sinun ei tarvitse jäädä pelkojesi vangiksi.
Tämän kuuden kerran opetuksen avulla pääset tutkimaan, kuinka kohtaat elämäntilanteesi vahvana ja rohkeana eläessäsi Jumalan pelossa – pelossa, joka voittaa kaikki muut pelot ja saa sinut elämään ilon täyttämää, turvallista elämää vapaana uskossa.
Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 5 € (omakustannushinta kurssikirjasta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan digitaalisena pdf-tiedostona (5 €) tai painettuna versiona kotiin postitettuna (10 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.