LÖYTÖRETKI EVANKELIUMIIN

Pitkään odotettu Messias oli vihdoin saapunut – vain tullakseen kavalletuksi ja tuomituksi kuolemaan.

Miksi Jeesus, joka tiesi tulevat tapahtumat ennalta ja jolla oli kaikki Taivaan voimat käytössään, alentui nöyryytettäväksi, kidutettavaksi ja lopulta tapetuksi?

Tämän väkevän opintojakson keskiössä ovat Markuksen evankeliumin viimeiset luvut 14-16. Ne saavat sinut käsittämään, mitä kaikkea Jeesus kärsi tuodakseen anteeksiannon syntisille ja toivon toivottomille. Opit myös ymmärtämään, miksi on tärkeää viedä ilosanoaa Jeesuksen kuolemasta ja ylösnousemuksesta eteenpäin.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa tiistaisin klo 18 alkaen ti 19.10.2021. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. OPetusmateriaalina Kay ja David Arthurin kirja Jeesus – ymmärrätkö Hänen kuolemansa ja ylösnousemuksensa?
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 6 € (kurssikirjan hinta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (10 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.