HERRA, PARANNA HAAVANI!
Tutkimusmatka Jumalan parantavaan huolenpitoon. Jumala voi parantaa syvimmätkin haavasi!
Jokaisella meistä on haavoja. Ne aiheuttavat kipua, josta haluamme päästä eroon. Ahdistuksessaan jotkut kääntyvät ihmisten puoleen. Monet pakenevat huumeisiin, työhön, jatko-opiskeluun tai harrastuksiin. Minne sinä menet, kun sinuun sattuu?
On olemassa paikka, jossa voit löytää pelastuksen joka tilanteessa, hoidon kaikkiin haavoihisi. Jumala haluaa olla turvapaikkasi. Hän rakastaa sinua. Hänen tahtonsa on, että eheydyt. Hän tarjoaa sinulle paranemista syvimmistäkin haavoistasi.
Tämän kurssin sanoma on: Jumala voi muuttaa murheesi iloksi. Katso miten Hän sen tekee, kun yhdessä käymme aihetta läpi Kay Arthurin kirjan ”HERRA, paranna haavani” opastaessa meitä paranemisen lähteelle – Jumalan Sanaan.
Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa tiistaisin klo 18 alkaen ti 20.10.2020. Vuoden 2020 puolella kokoonnumme 6 kertaa ja vuoden 2021 puolella 8 kertaa; kurssi jatkuu joulukuun tauon jälkeen ti 12.1.2021 klo 18. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena.
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 13 € (omakustannushinta kurssikirjasta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (17 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.