Tiistaina 23.3. klo 18 alkaa uusi, kuuden kokoontumiskerran mittainen avoin Raamatturyhmä; viimeinen kokoontumiskerta on 26.4.2021. Kurssi järjestetään paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa. Kurssilaisten määrä paikan päällä on rajattu kuuteen henkilöön. Osallistuminen ilman rajoituksia on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. Aloitamme Markuksen evankeliumin opiskelun käyttämällä opetusmateriaalinamme Kay ja David Arthurin kirjaa Jeesus – tunnistatko hänen kosketuksensa?

Jeesuksen kosketus voi muuttaa kaiken! Markuksen evankeliumin kuusi ensimmäistä lukua ovat täynnä kertomuksia Jeesuksen läheisyyteen hakeutuneista ihmisistä, jotka janosivat Vapahtajan kosketusta. Kerta toisensa jälkeen Jeesus kohtasi yhteiskunnan hylkäämät ja toivottomissa olosuhteissa eläneet ihmiset henkilökohtaisesti ja armollisesti. Lähtiessäsi tutustumaan tähän ensimmäiseen kolmesta Markuksen evankeliumiin perustuvasta opetuksista, saat huomata mitä merkitsee henkilökohtainen Jeesuksen kohtaaminen ja Hänen kosketuksensa tunteminen.

Jos haluat osallistua Raamatturyhmään paikan päällä, niin ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi. Saat sen jälkeen vahvistuksen, jos kurssilla vielä on tilaa. Maksa vahvistuksen saatuasi kurssimaksu 6 € (mikä on omakustannushinta kurssikirjasta) Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053. Saat kirjan Raamatturyhmään saapuessasi.

Facebookin kautta etänä osallistuminen ei edellytä etukäteisilmoittautumista. Siinäkin tapauksessa suosittelen hankkimaan kyseisen kirjan.

Voit myös ilmoittautua ja maksaa hinnan kurssikirjasta seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (10 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.