KUULETKO JEESUKSEN ÄÄNEN?

Jeesus puhui elämän ja totuuden sanoja. Kuinka tarkalla korvalla kuuntelet?

Todellinen Jeesuksen sanojen kuuleminen synnyttää uskon, joka johtaa syvään sitoutumiseen Häneen. Maallisen palvelutehtävänsä aikana Jeesus oli tekemisissä kaikenlaisten ihmisten kanssa. Jokainen Jeesuksen kohtaama ihminen joutui valinnan eteen. Ihminen joko uskoi Hänen sanaansa, mikä johti iankaikkiseen, yltäkylläiseen elämään. Tai sitten hän vastusti totuutta ja menetti kaiken, millä oli todellista merkitystä.

Sama valinta on sinunkin edessäsi tänään. Toivon portti -seurakunnassa järjestetään syyskaudella 2021 toinen kolmiosaisesta Markuksen evankeliumia käsittelevästä raamattuopetussarjasta, jossa tutustutaan Jeesuksen sanoihin Markuksen evankeliumin luvuissa 7–13. Jos hyväksyt ne ja otat vastaan hänet, joka on Totuus, saat kokea vapauden. Se syntyy Vapahtajamme äänen oikeasta kuuntelemisesta ja seuraamisesta.

Kurssi toteutetaan paikan päällä Toivon portti -seurakunnan kokoustilassa tiistaisin klo 18 alkaen ti 31.8.2021. Kokoonnumme yhteensä 6 kertaa. Osallistuminen on mahdollista myös seuraamalla Facebookin videolähetystä joko suorana tai tallenteena. OPetusmateriaalina Kay ja David Arthurin kirja Jeesus – kuuletko Hänen äänensä?
Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse osoitteeseen tampere@uusitoivo.fi ja maksa kurssimaksu 6 € (kurssikirjan hinta), Toivon portti -seurakunnan tilille: FI67 1158 3000 2258 80. Käytä maksaessasi viitettä 2053.
Voit myös ilmoittautua ja maksaa kurssimaksun seurakunnan tilaisuuksien yhteydessä ennen kurssin alkua.
Jos haluat kirjan kotiin postitettuna (10 €), voit tilata sen sähköpostitse osoitteesta info@precept.fi. Kerro samalla, että osallistut Toivon portti -seurakunnan järjestämälle kurssille.