Suomen hallitus on kieltänyt kaikki yli 10 hengen julkiset kokoontumiset. Lisäksi hallitus on määrännyt kaikki 70 vuotta täyttäneet pysymään kotosalla. Tästä johtuen kaikki halukkaat eivät voi osallistua julkisiin tilaisuuksiimme. Sisään pääsevät – tilaisuuden vastuuhenkilöt mukaan lukien – ensimmäiset 10 tervettä, alle 70- vuotiasta tulijaa. Jos heitä on enemmän, niin paljeovella suljettavaan tilaan voidaan järjestää erillinen kokoontuminen, jossa tilaisuutta voi seurata suorana lähetyksenä internetissä Facebookin kautta. Viime sunnuntaina, ensimmäisessä korona-ajan herätyksen illassa, oli 11 henkeä, joten uskomme halukkaiden pääsevän kokoukseen. Muistathan pestä kädet heti sisään tultuasi.

Sunnuntain Herätyksen ilta klo 16 Sunnuntaiset herätyksen iltamme klo 16 jatkuvat muuten normaaliin tapaan Armonkalliolla.

Tilaisuutta on mahdollisuus seurata suorana lähetyksenä Facebookin kautta nettiosoitteessa

https://www.facebook.com/ToivonPortti/. Samasta osoitteesta tilaisuudet löytyvät myös tallenteina.

Tilaisuuksien varsinaiset arkistoversiot löytyvät noin tunnin päästä kunkin tilaisuuden päätyttyä osoitteesta https://toivonportti.fi valitsemalla ylävalikon linkki Netti-TV (ohjautuu Vimeo-palvelun sivuille).

Tiistain raamatturyhmä klo 18:30

Tiistaisin kokoontuva raamatturyhmä jatkaa normaalisti Armonkalliolla klo 18:30 – 20:30. Edellä kuvatut hallituksen rajoitukset koskevat kaikkia tilaisuuksiamme. Työkirjana käytämme Kay Arthurin kirjaa ”Jumala, oletko siellä?”, jota on saatavana 10 euron hintaan. Myös raamatturyhmän kokoontumisia voi seurata netin kautta Facebookissa sekä suorana lähetyksenä että taltiointeina; niitä ei kuitenkaan arkistoida Vimeo-palveluun.

Keskiviikon Rukouksen ja ylistyksen ilta klo 17:30

Rukouksen ja ylistyksen illat jatkuvat myös normaalisti. Edellä kuvatut hallituksen rajoitukset koskevat kaikkia tilaisuuksiamme. Rukoilemme erityisesti kaupunkimme puolesta mutta emme unohda koko maatamme ja kansaamme emmekä Jumalan Israelia. Keskiviikkona 11.3. rukoilimme päättäjillemme viisautta ylhäältä ja rohkeutta tehdä isojakin päätöksiä koronaepidemian hillitsemiseksi maassamme. Heti seuraavasta päivästä alkaen olemme saaneet uutisia seuratessamme todistaa myös Jumalan antamista rukousvastauksista. Kehotan edelleen pysymään päättäväisesti rukouksessa – ja mahdollisuuksien mukaan myös paastossa – virusepidemian nujertamiseksi ja jotta kansamme nöyrtyisi, rukoilisi ja etsisi HERRAN kasvoja, palaisi pahoilta teiltään: silloin HERRA lupaa kuulla taivaasta ja antaa kansamme synnit anteeksi ja tehdä maamme jälleen terveeksi (2 Aik. 7:14).

Perjantain avoimet Leka ja lommo -yhteysillat klo 18

Kokoonnumme Leka ja lommo -tiimiläisten kanssa huomenna perjantaina Porttiin klo 18 päättämään yhteysiltojen ja niihin liittyvän katuevankelioinnin jatkosta koronaviruksen tähden muuttuneessa tilanteessa, jossa maamme  kehottaa välttämään kaikkea tarpeetonta oleilua yleisillä paikoilla ja muistamaan turvaetäisyys kaikessa sosiaalisessa kanssakäymisessä. Pyydän rukousta, jotta saisimme oikeaa ymmärrystä tehdä viisaita päätöksiä.