cb8ef85d96c6497b80640273a2953433

Uusi aalto – Nimesi on Rakastettu!

Perjantaina ja lauantaina 18.-19.11. Tampereen Finlaysonin alueella  järjestetään evankeliointitapahtuma, jossa sinäkin voit olla mukana! Voit rukoilla, että moni nuori, nuori aikuinen ja muunkin ikäinen saa tapahtumanaikana kohdata Jumalan käsittämättömän rakkauden ja uudestisyntyä tai uudistua elävään uskonluottamuksen täyttämään rakkaussuhteeseen Jeesuksen kanssa.

Voit myös ilmoittautua erilaisiin tehtäviin tapahtuman järjestelyissä: sydäntiimiin (esirukousta ja keskusteluapua tarvitseville), evankeliointitiimiin (kohtaamisia ihmisten kanssa mm. Koskikeskuksessa ja kaduilla), miksaustehtäviin pe klo 19-24/ la klo 15-24, keittiötiimiin samoina aikoina ja tukemaan tapahtumaa myös taloudellisesti. Laita minulle sähköpostilla tai tekstarilla viestiä tai soita minulle!

Osa tapahtumasta on nähtävissä suorana lähetyksenä TV7 Plus-kanavalla internetin kautta. Välitä tietoa tästä mahdollisuudesta erityisesti niille, joilla ei ole mahdollisuutta tulla paikan päälle! Aina antoisampaa on, kun saa itse tulla osaksi tapahtumaa livenä. Tapahtumapaikkana on juhlatila Vooninki, Väinö Linnan aukio 13, Finlaysonin alue, Tampere.

Oma seurakuntamme ei ole tapahtuman pääjärjestäjä: olemme mukana yhtenä monista. Lisää Uusi aalto-näystä ja liikkeestä voit lukea tästä linkistä: https://uusiaalto.me/. Tapahtumalle on myös avattu omat sivut Facebookissa.